Personal Training aan huis:

Bij Jouw Personal Trainer Cheyenne heb je meerdere mogelijkheden. Personal training aan huis is daar één van. Heeft u in de omgeving geen sportschool? Kunt u om wat voor reden dan ook niet uw huis verlaten om te sporten? Of voelt u zich gewoon niet prettig op een sportschool? Dan kom ik bij u aan huis om zo als nog die doelstellingen te kunnen behalen! Dit betekend dat je 1 op 1 training krijgt van mij en dat ik hiervoor bij u thuis kom!

We gaan samen een doelstelling zetten voor een bepaalde periode. Deze doelstellingen worden gesteld:

S (specifiek)

M (meetbaar)

A (acceptabel)

R (realistisch)

T (tijdsgebonden)

Dit doen wij samen tijdens een intake gesprek waarbij ik alle gegevens en specifieke dingen doorneem met u. Vanaf dat moment beginnen we aan het traject. 1, 2 of 3x per week gaan we het schema wat persoonlijk bij u past uitvoeren. Hiervoor neem ik mijn eigen materiaal mee. Tijdens de training word u gemotiveerd, gecorrigeerd en geënthousiasmeerd. In deze weken streven wij er naar om de doelstellingen te behalen en het beste uit uzelf te halen.

Dus bent u klaar voor een nieuwe levensstijl en om trots te zijn op het lichaam wat u zo graag wilt en verdient? Dan helpt Jouw Personal Trainer Cheyenne u daar graag bij!

 
dsc_0812