Buddy Training aan huis:

Bij Jouw Personal Trainer Cheyenne heb je meerdere mogelijkheden. Buddy training aan huis is daar één van. Hebben jullie in de omgeving geen sportschool? Kunnen jullie om wat voor reden dan ook niet jullie huis verlaten om te sporten? Of voelen jullie je gewoon niet prettig op een sportschool? Dan kom ik bij jullie aan huis om zo als nog die doelstellingen te kunnen behalen! Dit betekend dat u 1 op 2 training krijgt van mij en dat ik hiervoor bij u thuis kom!

Kent u dat? Dat u wel graag wilt sporten maar dit eigenlijk liever met iemand samen doet. Dit kan met een vriend of vriendin maar ook met iemand die u niet kent. U kunt uzelf altijd opgeven voor buddy training en als hier meer mensen gebruik van maken kan ik jullie samen koppelen om te gaan trainen. We starten dan met zijn drieën aan een intake. Hierin worden algemene en specifieke dingen besproken maar ook doelstellingen gesteld door onder andere de volgende manier:

S (specifiek)

M (meetbaar)

A (acceptabel)

R (realistisch)

T (tijdsgebonden)

Hierna ga ik een trainingsschema opstellen voor jullie beiden. 1, 2 of 3x per week gaan we dan dit schema uitvoeren. Tijdens deze trainingen motiveer, corrigeer en enthousiasmeer ik jullie. Hierdoor haalt u toch dat beetje extra eruit wat er wel in zit. Samen streven wij er naar om de doelstellingen en het beste uit jullie te halen!

Dus lijkt het u leuk om samen met een vriend, vriendin of misschien wel een nog onbekend iemand te sporten, plezier te hebben en nieuwe uitdagingen aan te gaan? Dan help ik daar graag bij!